06.02.2016

corexjv11.png

http://www.casio-projectors.eu/nl/

Amstelveen/Meulebeke xx januari 2016 – Casio Benelux B.V. tekent een contract met Interactive Concepts – distributeur van onderwijs- en projectmeubilair, interactieve whiteboards en touchscreens – voor de distributie van zijn hybride laser & led projectoren in België. Met de samenwerking wil Casio zijn positie op de Belgische markt versterken en creëert het een grotere afzetmarkt voor zijn projectoren. De overeenkomst leidt ook tot een beter en sneller contact met Belgische eindklanten.

Als nieuwe distributeur vormt Interactive Concepts een toegankelijk aanspreekpunt voor Belgische klanten en richt het zich op het opzetten van een goed dealernetwerk voor de Casio-projectoren in België. Interactive Concepts beschikt zelf over een breed dealernetwerk gericht op audiovisuele oplossingen en veel van zijn dealers hebben een focus op de scholenmarkt, wat een perfecte match vormt met de belangrijkste doelgroep van Casio.  

Karel Callens, directeur en eigenaar van Interactive Concepts, zegt: “Casio heeft ruim vijf jaar ervaring op het gebied van lampvrije projectoren. Dit onderhoudsarme product met een lage TCO (total cost of ownership) wint aan populariteit, zowel binnen het onderwijs als binnen andere sectoren. De Casio-projectoren zijn bovendien een uitstekende aanvulling op ons huidige productgamma. Met de samenwerking zijn we nog beter in staat om klanten zoals scholen een totaaloplossing te bieden.

Joop Dijkstra, Sales Manager PVP Divisie België bij Casio: “Met onze duurzame, lampvrije projectoren willen we graag onze positie versterken op de Belgische markt via een lokale distributeur. Interactive Concepts is met zijn expertise en netwerk in de onderwijs- en audiovisuele sector dan ook de ideale partner en adviseur richting de eindklant.”